6 Haz 2012

FacebooK Liked Win

Facebook Liked Win Uygulaması 

Liked Win facebook üzerinde çalışan,bir uygulamadır.
Liked Win; kayıt olan kullanıcıların facebook sayfalarını karşılıklı olarak beğenmelerini sağlayan ve birbirlerinin sayfalarının beğenilerini arttıran bir uygulamadır. Siz, kendi facebook sayfanızı sisteme eklersiniz. Eklediğiniz her sayfaya bir kredi değeri verirsiniz. Kayıtlı diğer kullanıcılardan herhangi birisi sayfayı beğendiğinde verdiğiniz bu kredi değeri kadar miktar kendi hesabınızdan düşer. Siz ise, kayıtlı diğer kişilerin sayfalarını beğendiğinizde kredi kazanırsınız.Yani siz sayfa beğenip kredi kazanıyorsunuz, kazandığınız bu krediyi sayfanızın beğenilmesi için harcıyorsunuz. Karşılıklı sayfa beğenme ilişkisine dayalı bir uygulama.
Burda önemli bir nokta vardır. Eğer beğendiğiniz sayfa için "beğenmekten vazgeç" derseniz o sayfadan kazandığınız kredi kendi hesabınızdan düşer. 
Facebook sayfanız varsa kazandığınız krediler ile kendi sayfanızın hayran sayısını arttırabilirsiniz. Eğer facebook'ta sayfanız yoksa  20000 krediye ulaştığınız zaman 10 tl ödeme alabilirsiniz. Ödemeler paypal hesabınıza yapılıyor. Tek başınıza günde yüzlerce hatta binlerce kredi kazanmanız mümkün. Çünkü; liked win üyeleri sayfalarının çokca beğenilmesi için; beğenenlere 7-10 arası kredi vermektedir. Bundan dolayı 10 TL limitine ulaşmak hiç de zor olmamaktadır. Bunun yanı sıra kazancınızı daha da arttırmanız mümkün.
Liked Win uygulamasında alt üyelik sistemi mevcut. Sizin davet linkinizden üye olan herkesin sayfa beğenmesinden %20 kredi de siz kazanıyorsunuz.
İster facebook sayfanızın hayran sayısını arttırın, isterseniz de para kazanın...

VideoLu Anlatım İyi SeyirLer...




 Sitenin Resmi...



Facebook Karşılıklı Beğenme Sitesine Kayıt Ve Beğeni Arttırma için Tıkla
Bir önceki ve bir sonraki yazıya geçmek için yön tuşlarını kullanabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Lütfen Argo kelimeler kullanmayınız.Aksi taktirde yorumunuzu onaylamayacağım.