5 Haz 2012

Samsung GaLaxy S3

Samsung Galaxy S3 Yarın Satışa Sunuluyor!


Dünya genelinde rekor düzeyde ilgi gören Samsung Galaxy S3, 4 Haziran itibariyle Türkiye'de de kullanıcılarla buluşuyor. Turkcell, Vodafone ve Avea, yarın Samsung Galaxy S3 satışlarına başlıyor.  Samsung'un yeni amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S3, çabuk bir şekilde Türkiye'de de kullanıcıların beğenesine sunuluyor. Daha önce bazı e-ticaret siteleri tarafından önsiparişe sunulan cihaz, 4 Haziran itibariyle operatörler tarafından da satışa sunuluyor. Daha önce fiyatlarını açıklayan Turkcell'in ardından Vodafone ve Avea da konuyla ilgili duyuru yaptı. 

 


Samsung Galaxy S3'ün fiyatı 1999 TL olarak belirlenmiş durumda. Bu da onu iPhone 4S ve HTC One X gibi modellerle aynı fiyat seviyesine yerleştiriyor. Tarifeli paketler ise operatörlere göre farklılık gösteriyor. Geçtiğimiz günlerde Galaxy S3 satışlarına başlayacağını duyuran Avea, henüz tarife seçenekleri ve fiyat konusunda bir bilgi yayınlamadı. Turkcell ise kullanıcılara 24 ve 12 aylık iki farklı taahhüt seçeneğiyle aylık 107'den başlayıp 210 TL'ye kadar yükselen fiyatlar sunuyor. Kullanıcılar; 250MB, 1GB ve 4GB'lık internet paketlerinden birini tercih edebiliyor


Vodafone ise mevcut paketlere ek ücret ödeme seçeneğiyle Galaxy S3 sahibi olma imkanı sunuyor. Tarifeye ek 75TL'den başlayan fiyatlar, büyük paketlerde 49 TL'ye kadar düşüyor. Taahhüt süresi ise 24 ay olarak belirlenmiş.



Galaxy S3'ün Türkiye fiyatlarının yine yüksek olduğu söylenebilir. Ancak piyasa koşullarında rakiplerle kıyaslandığında fiyat "mantıklı" seviyelerde.

Bir önceki ve bir sonraki yazıya geçmek için yön tuşlarını kullanabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Lütfen Argo kelimeler kullanmayınız.Aksi taktirde yorumunuzu onaylamayacağım.